Bel mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

Update coronavirus: u blijft welkom bij Bedrijfswagenservice Arnhem BV

18 maart, 2020

Zoals u weet heeft de overheid extra maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen van de consequenties die dit voor ons en onze sector heeft.

Transportsector houdt samenleving draaiende

De regering heeft de transportsector benoemd als cruciale beroepsgroep. Door transport wordt de samenleving draaiende gehouden en blijven de winkels bevoorraad. Voor de actuele updates die van invloed zijn op de transportsector, verwijzen wij u naar de website van TLN.

Werkplaats blijft geopend

Bedrijfswagenservice Arnhem BV blijft geopend op de tijden die u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. Hiervoor hebben wij maatregelen getroffen die door onze medewerkers aldaar zullen worden gecommuniceerd. Belangrijkste uitgangspunt is dat we afstand van elkaar houden en zo min mogelijk persoonlijk contact maken met elkaar.

Zonder transport staat alles stil

Wij zijn ons ervan bewust dat deze maatregelen niet altijd even ‘klantvriendelijk’ zijn, maar verwachten van zowel u als onze medewerkers dat eenieder de richtlijnen respecteert en in acht neemt. Laten we er samen voor gaan en zorgen dat de transportsector door blijft draaien. Wij staan voor u klaar!
Namens het hele team van bedrijfswagenservice Arnhem wensen we jullie veel sterkte en succes in deze bijzondere tijd.

Ga terug