Bel mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

Over ons

Wij grijpen de kans om het verschil te maken

Bedrijfswagen Service Arnhem is gespecialiseerd in verschillende diensten die de continuïteit van uw wagenpark waarborgen. De gedreven mensen bij Bedrijfswagen Service Arnhem willen onze klanten vooruithelpen door het aanbieden van de beste kwalitatief hoogstaande oplossingen. Wij bieden een totaalconcept van service en keuringen voor trucks, trailers en bedrijfswagens tot aan  leasing, verkoop en verhuur. Wij hechten veel waarde aan de continuïteit van uw wagenpark. Daarom werken wij uitsluitend met de beste fabrikanten en merken en zijn onze medewerkers gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan.

Regionaal bedrijf met passie

Wij zijn een regionaal bedrijf gesitueerd in Elst regio Arnhem-Nijmegen. Het bedrijf is in 2007 gestart aan de Beijerinckweg in Arnhem. Nadat deze locatie in 2017 te klein werd zijn we verhuisd naar Elst Gld. Wij blijven trouw aan de tradities van een regionaal bedrijf. Dat vind je terug in de informele sfeer van onze onderneming. Kenmerkend is de onderlinge betrokkenheid die zich uit in persoonlijke en oprechte interesse en aandacht.

De toegevoegde waarde voor onze klanten – de transportbedrijven – staat bij ons op de eerste plaats. Als vooruitstrevende organisatie anticiperen wij op de veranderingen in de wereld van de wegtransport. Dat doen we onder meer door ons in de dagelijkse praktijk van onze klanten te verdiepen en actief mee te werken aan innovatieve en toekomstbestendige oplossingen.

Onze werkplaats

Gelegen tussen de A325 en de A15 biedt Bedrijfswagen Service Arnhem BV in Elst een one stop shopping totaalconcept aan haar klanten. Dit vindt plaats in een goed geoutilleerde werkplaats.  Momenteel waarborgen we met tien medewerkers onze werkplaats voor eerste klas service voor alle bedrijfswagens, truck en trailer merken. We zien onze klanten als partners voor wie we graag een stap extra zetten.

Globalisering, de opkomst van e-commerce en bijbehorende ecologische gevolgen stellen nieuwe eisen aan de transportsector. Essentieel is continu te blijven investeren in mensen en technologie, gericht op kwaliteit, duurzaamheid en efficiency. Zo is onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne diagnose systemen. Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de actuele technologische ontwikkelingen.

Partner van Top Truck

Sinds 2009 is Bedrijfswagen Service Arnhem partner geworden van de Top Truck organisatie.

TopTruck is het internationaal samenwerkingsverband van meer dan 1000 werkplaatsen die gespecialiseerd zijn in het onderhouden en repareren van transportmaterieel. Het betreft allemaal zelfstandige bedrijven die werken aan alle merken en uitvoeringen van zowel vrachtwagens als opleggers. Van de Zwarte Zee tot de Algarve, van de Bosporus tot de Waddenzee, er is altijd een werkplaats in de buurt die 24 uur per dag klaarstaat om de transportsector veilig op de weg te houden.

Het Top Truck netwerk kenmerkt zich door:

  • Het zelfstandig en verstandig samenwerken
  • Het Europese netwerk met 24-uurs pechservice
  • Het gebruik van kwaliteitsonderdelen
  • Het partnership met gerenommeerde onderdeelfabrikanten
  • Flexibiliteit en service
  • Continu opleidings- en trainingsprogramma van de werkplaatsmedewerkers