Bel mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

Leasing

Naast het kopen of huren van uw bedrijfswagens kunt u deze bij Bedrijfswagenservice Arnhem ook leasen. Leasen brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft u minder omkijken naar de onderhoud van uw bedrijfswagens en kunnen administratieve werkzaamheden worden uitbesteed aan de leasingmaatschappij. U heeft bij ons de keuze tussen financial lease, netto operational lease en full-service operational lease. We vertellen u graag meer over deze mogelijkheden.

  Financial lease

  Bij financial lease is de gebruiker economisch eigenaar van de bedrijfswagen. De leasemaatschappij is slechts juridisch eigenaar. Deze leasevorm lijkt sterk op het afsluiten van een lening, omdat de vrachtwagen direct op de balans van de gebruiker komt te staan. Alle fiscale gevolgen van de totale investering zijn dan ook voor de gebruiker. De looptijd van een financial lease overeenkomst is meestal gelijk aan de afschrijvingstermijn en kan per gebruiker verschillen. Aan het einde van de overeenkomst bepaald de vooraf ge- kozen slottermijn de overname van het juridisch eigendom.

  Netto operational lease

  Netto operational lease lijkt op een huurovereenkomst voor langere termijn. De bedrijfswagen is bij deze leasevorm, zowel economisch als juridisch eigendom van een leasemaatschappij. De bedrijfswagen wordt niet op de balans van de gebruiker geactiveerd. Netto operational lease heet dan ook wel “Off balance Lease”. De maximale looptijd is 80% van de economische levensduur van de bedrijfswagen. Vraag ons om de mogelijkheden.

  Full-service operational lease

  Full-service operational lease is vergelijkbaar met de Netto operational lease, maar dan uitgebreid met een servicepakket bestaande uit houderschapsbelasting, verzekering en eventueel reparatie en onderhoud. Deze leasevorm is de meest uitgebreide en leidt tot een aanzienlijke vereenvoudiging van de administratie. Met de betaling van de premie wordt alles geregeld: huur, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en verzekering. Dankzij deze leasevorm zijn vooraf exact de vaste lasten van de bedrijfswagen te berekenen.