Bel mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

Truck Trailer Bedrijfswagen service, verkoop en verhuur in Duiven

Bedrijfswagen Service Arnhem, afgekort BSA, is gespecialiseerd in verschillende diensten die de continuïteit van uw wagenpark waarborgen. De toegevoegde waarde voor onze klanten – de transportbedrijven – staat bij ons op de eerste plaats. Wij bieden een totaalconcept van service en keuringen voor trucks, trailers en vans tot aan verzekeringen, leasing, verkoop en verhuur. Wij zijn gevestigd in Elst GLD, nabij Duiven.

Truck Trailer Bedrijfswagen reparatie- en onderhoudsservice Duiven

Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten. 24/7 service en een uitstekende reparatie- en onderhoudsdienst horen daar ook bij. Goed onderhoud van uw trucks, trailers en andere bedrijfswagens is essentieel voor het goed functioneren van uw wagenpark. Daarom kunt u voor de reparatie en het (preventieve) onderhoud van uw bedrijfswagens terecht bij BSA dichtbij Duiven.

Truck Trailer Bedrijfswagen kopen, huren of leasen in omgeving Duiven

BSA is gericht op het bieden van efficiënte oplossingen binnen de dagelijkse dynamiek van de transportsector. Afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf kunt u bij Bedrijfswagen Service Arnhem nabij Duiven trucks en trailers hurenkopen of leasen.

Truck en trailer verkoop

Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte trucks, trailers en andere bedrijfswagens in de verkoop. Wij adviseren u graag over de aanschaf van een bedrijfswagen voor uw wagenpark.

Bedrijfswagen verhuur

Wilt u een betrouwbare bedrijfswagen huren voor uw wagenpark? BSA heeft verschillende bedrijfswagens zoals trailers en vrachtwagens te huur staan. Onze voertuigen die wij voor verhuur aanbieden zijn tweedehands gemiddeld slechts één jaar oud.

Bedrijfswagen leasen

Leasen brengt veel voordelen met zich mee. Wij bieden verschillende leasing-mogelijkheden voor uw truck of trailer.

Over Bedrijfswagen Service Arnhem

Wij zijn een regionaal bedrijf gesitueerd in Elst regio Arnhem-Nijmegen. Het bedrijf is in 2007 gestart aan de Beijerinckweg in Arnhem. Nadat deze locatie in 2017 te klein werd zijn we verhuisd naar Elst Gld. Wij blijven trouw aan de tradities van een regionaal bedrijf. Dat vind je terug in de informele sfeer van onze onderneming. Kenmerkend is de onderlinge betrokkenheid die zich uit in persoonlijke en oprechte interesse en aandacht. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, denken altijd in verbeteringsmogelijkheden en streven naar de beste kwalitatief hoogstaande oplossingen.

Laat u adviseren

Onze medewerkers hebben kennis van het vak en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf. Of het gaat om de aanschaf van een bedrijfswagen of het laten repareren en onderhouden van uw carrosserie. Bezoek onze werkplaats in Elst, vanuit Duiven binnen 30 minuten te bereiken, of neem contact met ons op.